[flexy_breadcrumb]

Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymäEskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä

eskoo-logo

Eskoo työnantajana

Tuki- ja osaamiskeskus Eskoo on paras paikka erityistä tukea tarvitseville, kehitysvammaisille sekä lastensuojelun asiakkaille. Eskoo on hyvä ja arvostettu työnantaja. Meillä työskentelee noin 400 terveyden- ja sosiaalialan ammattilaista. Toimimme neljällä paikkakunnalla; Seinäjoki, Kristiinankaupunki, Vaasa ja Pietarsaari. Vaikutamme alueellisesti ja valtakunnallisesti toimimalla kotimaisissa ja ulkomaisissa verkostoissa.

Tule tekemään työtä, jolla on merkitystä!

Tuki- ja osaamiskeskus Eskoo on sosiaalihuollon erityispalvelujen osaaja, kehittäjä ja palvelujen tuottaja. Olemme erikoistuneet vammaispalveluihin ja lastensuojeluun. Meillä voit kehittää omaa työtäsi ja osaamistasi. Ammattitaitoasi voit syventää täydennyskoulutuksen, työnkierron ja työnohjauksen kautta.

Me Eskoossa innostumme osallisuudesta, oppivasta asenteesta sekä omien vahvuuksien käyttämisestä. Haluamme, että työntekijämme viihtyvät työssään ja voivat hyvin.

Jokaisella on oikeus hyvään elämään. Tule tekemään kanssamme tärkeää työtä ja osaksi asiantuntevaa ja moniammatillista työyhteisöämme.

Arvomme ohjaavat tekemistämme joka päivä:
Ihmisarvon kunnioitus – Vastuullisuus – Uudistusmiskyky

Tuemme erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden toimintakykyisyyttä ja osallisuutta heidän omaan elämäänsä. Kehitämme vaikuttavia palveluja erityisen tuen tarpeessa oleville henkilöille yhteistyössä tutkimus- ja kehittämistoimijoiden kanssa.

Jokaisella on oikeus oman elämänsä osallisuuteen!

Tuki- ja osaamiskeskus Eskoo tunnetaan maakunnassa ja valtakunnallisesti yksilöllisen elämän tukijana ja erityispalvelujen tuottajana. Eskoo on erikoistunut vammaispalveluihin, työikäisten palveluihin ja lastensuojeluun.

Olemme turvaamassa asiakkaidemme ihmisarvoista elämää, johon kuuluvat turvallisuus, mahdollisuus kasvuun ja paras mahdollinen elämä. Tuemme asiakkaan oman elämän hallintaa, autamme arkielämän tehtävissä ja kannustamme osallistumaan yhteiskunnan toimintaan. Yhdessä läheisten ja muun tukiverkoston kanssa pystymme nostamaan asiakkaan elämänlaatua.

Vuosi 2021 on 57. toimintavuotemme.  Meillä on yli 380 vakinaista työntekijää.

Meillä on tarjolla avoimien paikkojen lisäksi myös keikkatöitä ja pidempiä sijaisuuksia.

Oletko kiinnostunut keikkatöistä tai sijaisuuksista?
Tarjoamme lähihoitajan, ohjaajan, sosiaaliohjaajan, sairaanhoitajan ja kotiavustajan sijaisuuksia eri yksiköissä Seinäjoella, Kristiinankaupungissa, Pietarsaaressa ja Tervajoella.

Harjoittelu Eskoossa:

Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä toimii opetuskenttänä pääasiassa toisen asteen ja ammattikorkeakoulun opiskelijoille. Tarjoamme monipuolisia harjoittelu- ja työssäoppimismahdollisuuksia useissa eri yksiköissämme Seinäjoella, Kristiinankaupungissa, Pietarsaaressa ja Tervajoella.

Teemme yhteistyötä eri sosiaali- ja terveysalan oppilaitosten kanssa ja panostamme opiskelijoiden ohjaukseen. Työssäoppimisjaksot ovat myös osa rekrytointia ja sitä kautta opiskelijat voivat työllistyä Tuki- ja osaamiskeskus Eskooseen.

Miten pääset tekemään työtä kanssamme?

Kuntarekry.fi kautta voi jättää hakemuksen sinulle sopivaan Eskoon omaan hakuun: jatkuvaan sijaisten hakuun, harjoitteluun, avoimiin paikkoihin ja sijaisuuksiin…

Tavoitteenamme on saada uusia osaajia ja ammattilaisia vammaisalalle. Me Eskoossa ajattelemme, että jokaisella ihmisellä on oikeus hyvään ja yksilölliseen elämään. Saamme tehdä merkityksellistä ja palkitsevaa työtä.

Eskoon esittely(Linkki tiedostoon)

TUTUSTU MEIHIN SOMESSA 🙂

www.eskoo.fi
www.eskoossa.fi
Facebookissa: Tuki- ja osaamiskeskus Eskoo
@eskoo
#eskoo
LinkedIn

Linkki tapaamiseen

Olemme Teamsin kautta tavoitettavissa 9:30-11:00 tästä linkistä.

Yhteystiedot

Henna Väliniemi, sijaisrekrytoija
sijaisrekry@eskoo.fi

Sari Itämäki, opiskelijavastaava
etunimi.sukunimi@eskoo.fi