Sedun tervehdys

  1. Etusivu
  2. /
  3. Sedun tervehdys

Tervetuloa!

Olet lämpimästi tervetullut SoteRekry-tapahtumaan. Ole rohkea, innokas ja aktiivinen osallistuja tapahtumassa. Tutustu työelämän kumppaneihin, luo kontakteja ja kerro osaamisestasi. Työelämä odottaa sinua!

Haluamme kiittää kaikkia aktiivisia näytteilleasettajia, innovatiivisia sisällöntuottajia sekä taitavaa verkkotiimiä – uskalsitte lähteä hankkeeseen, jolla luodaan uudenlaista kestävää yhteistyötä työelämän ja oppilaitoksen välille!

Hyvä opiskelija, kun olet tutustunut näytteilleasettajiin, käy vastaamassa SoteRekry -palautekyselyyn täällä. Kyselyyn vastanneiden kesken arvomme leffalippuja, vastaa 20.1.2022 mennessä! Tee samalla sivulla oleva tehtävä, jossa pääset arvioimaan, kuinka hyvin tutustuit näytteilleasettajiin. Saatko kaikki oikein?

t. SoteRekry-tiimiMe olemme Sedu!

Sedu on yli 5000 opiskelijan ja 600 tekijän yhteisö. Kokonaisopiskelijavirta on vuosittain yli 10 000. Lisä- ja täydennyskoulutusta tarvitaan alalla kuin alalla. Meillä tutkinnon suorittaa vuosittain yli 2000 osaajaa ja ammattilaista, joilla on asenne ja osaaminen kohdallaan. Räätälöimme joustavat oppimispolut niin nuorille kuin aikuisille urapolun ensimmäisistä askelista pitkälle tulevaisuuteen.

Tule meille opiskelemaan!

Päivitä osaamisesi ajan tasalle tai opiskele ammatti- tai erikoisammattitutkinto. Lue lisää tästä.

Esimiesareena.fi -sivustolta löydät koulutuksia, joilla vahvistat esimiestaitojasi, työskenteletpä sitten yritysmaailmassa tai julkishallinnossa.

Oletko kiinnostunut opiskelusta oppissopimuksella? Lue lisää tästä.