Sedun tervehdys

[flexy_breadcrumb]


Tervetuloa!

Olet lämpimästi tervetullut SoteRekry-tapahtumaan. Ole rohkea, innokas ja aktiivinen osallistuja tapahtumassa. Tutustu työelämän kumppaneihin, luo kontakteja ja kerro osaamisestasi. Työelämä odottaa sinua!

Haluamme kiittää kaikkia aktiivisia näytteilleasettajia, innovatiivisia sisällöntuottajia sekä taitavaa verkkotiimiä – uskalsitte lähteä hankkeeseen, jolla luodaan uudenlaista kestävää yhteistyötä työelämän ja oppilaitoksen välille! 

SoteRekry-tiimi


Me olemme Sedu!

Sedu on yli 5000 opiskelijan ja 600 tekijän yhteisö. Kokonaisopiskelijavirta on vuosittain yli 10 000. Lisä- ja täydennyskoulutusta tarvitaan alalla kuin alalla. Meillä tutkinnon suorittaa vuosittain yli 2000 osaajaa ja ammattilaista, joilla on asenne ja osaaminen kohdallaan. Räätälöimme joustavat oppimispolut niin nuorille kuin aikuisille urapolun ensimmäisistä askelista pitkälle tulevaisuuteen.

Tule meille opiskelemaan!

Päivitä osaamisesi ajan tasalle tai opiskele ammatti- tai erikoisammattitutkinto. Lue lisää tästä.

Esimiesareena.fi -sivustolta löydät koulutuksia, joilla vahvistat esimiestaitojasi, työskenteletpä sitten yritysmaailmassa tai julkishallinnossa.

Linkki tapaamiseen

Haluatko tietää lisää oppisopimuksesta? Voit jutella oppisopimusasioista asiakasvastaava Eija Aron kanssa klo 9-11 tästä linkistä.

Yhteystiedot

Riitta Lukkaroinen

riitta.lukkaroinen@sedu.fi

040 5399 085