1. Etusivu
  2. /
  3. Seinäjoen kaupunki – Sosiaalipalvelut

Esittely

Seinäjoki – avaruuden pääkaupunki tarjoaa monenlaisia töitä sosiaalialalla. Voit työskennellä kotihoidossa, ikäihmisten asumispalveluissa, kehitysvammaisten asumisyksiköissä, kotiin annettavissa vammaisten palveluissa, lastensuojelussa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa tai henkilökohtaisessa avussa. Meiltä löydät varmasti juuri sinulle sopivan työn. Otamme innolla vastaan myös uusia sijaisia sekä opiskelijoita. Meillä on tilaa unelmille ja menestykselle!

Töihin meille?

Etsitään joukkoomme hyviä tyyppejä, jotka haluavat loistaa kanssamme. Löydät varmasti useista mahdollisuuksistamme itsellesi sopivan paikan sekä uusia kokemuksia. Tekijöitä tarvitaan vakkaripaikkoihin, sijaisuuksiin sekä kesätöihin. Voit kysyä myös harjoittelupaikkaa ja mahdollisuutta oppisopimukselle. Meillä on tilaa unelmille ja menestykselle!

Avoimet työpaikat ja sijaisuudet löytyvät kuntarekrystä, jota kautta voit tehdä hakemuksia eri työtehtäviin. Voit myös laittaa sähköpostia sosiaalipalveluiden rekrytiimin Katrille ja Paulalle osoitteeseen sosrekry@seinajoki.fi

Linkki tapaamiseen

Olemme Teamsin kautta tavoitettavissa 9.00-11.00 tästä linkistä ja 14.00-15.00 tästä linkistä

Yhteystiedot

Katri Koivulahti

katri.koivulahti@seinajoki.fi

p. 050 4642998

https://www.seinajoki.fi/sosiaali-ja-terveys/sosiaalipalvelut/