[flexy_breadcrumb]

Humana

Humana työpaikkana

Humana on johtava pohjoismainen sosiaali- ja hoiva-alan toimija, joka tarjoaa perheiden ja yksilöiden lastensuojelu-, asumis- ja avopalveluita. Rakennamme kehittyvän alan tulevaisuutta keskittyen laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Toimintamme perustan luovat pienet, asiakaslähtöisesti toimivat paikalliset toimintayksiköt. Arvomme ovat sitoutuminen, vastuullisuus ja kohtaaminen. Humanalla on Suomessa 2 700 työntekijää ja autamme päivittäin 4 200 asiakasta. Me kaikki työskentelemme yhteisen vision eteen: Jokaisella on oikeus hyvään elämään.

humana-mainos

Työskentely Humanassa

Jokainen työntekijä tekee meillä työtä, jolla on tarkoitus. Rakennamme kehittyvän toimialan tulevaisuutta dynaamisessa ja innostavassa organisaatiossa, yhdessä osaavien ja työhönsä intohimolla suhtautuvien kollegoiden kanssa.

Meillä työskentelee jo yli 2700 ammattilaista monella eri paikkakunnalla. Toimimme Hangosta Rovaniemelle vahvojen paikallisten tiimien ja osaamisen voimin. Kaikilla meillä on oma tarinamme, täällä pääset tutustumaan niistä muutamiin.

Linkki tapaamiseen

Olemme Teamsin kautta tavoitettavissa 9:00-13:00 tästä linkistä.

Yhteystiedot

Susanna Ruuska

susanna.ruuska@humana.fi

0406538241

https://www.humana.fi