1. Etusivu
  2. /
  3. Kuusiolinna Terveys Oy

Kuusiolinna työpaikkana

Kuusiolinna Terveys on Kuusiokuntien ja Pihlajalinnan omistama yhteisyritys, joka tuottaa sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut Alavudella, Kuortaneella, Soinissa ja Ähtärissä. Kuusiolinna Terveydessä työskentelee lähes 1000 eri alojen ammattilaista terveyspalveluiden, hyvinvointi- ja sosiaalipalveluiden sekä ikäihmisten palveluiden parissa.

Tarjoamme sinulle innostavan ja monipuolisen työympäristön, jossa voit kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi. Tavoitteenamme on haastaa totuttuja malleja ja tuoda asiakkaillemme jatkuvasti parempaa palvelua. Haluamme olla toimialamme vastuullinen edelläkävijä, joka tarjoaa nopeaa ja vaivatonta hoitoa.

Töihin meille?

Haemme sosiaali- ja terveydenhuollon osaajia vakituisiin työsuhteisiin sekä määräaikaisiin sijaisuuksiin. Haemme myös avustaviin tehtäviin alan opiskelijoita sekä henkilöitä, joilta ei vaadita sosiaali- ja terveydenhuollon koulutusta.

Voit työskennellä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan eri yksiköissämme tarpeen mukaan, esimerkiksi kotihoidossa, osastolla, tehostetussa palveluasumisessa, suun terveydenhuollossa, lastensuojelussa tai kehitysvammaisten parissa. Kuusiolinnassa on tarjolla työharjoittelupaikkoja sosiaali- ja terveydenhuollon opiskelijoille. Tehtäväkuvassa huomioimme osaamispisteet.

Kuusiolinna Terveydessä on myös mahdollista kouluttua oppisopimuksella lähihoitajaksi, laitoshuoltajaksi sekä hoiva-avustajaksi. Oppisopimuksella voi suorittaa koko tutkinnon tai tutkinnon osan, vaikka kesätöiden ohessa. Oppisopimuskoulutusta järjestetään yhteistyössä Sedun kanssa.

Hakemukset ja lisätiedot avoinna oleviin työsuhteisiin löydät TE-palveluiden sivuilta tai voit täyttää avoimen hakemuksen kuusiolinna.fi-sivustolla työpaikat-osion kautta (linkki: https://www.kuusiolinna.fi/tyopaikat)

Linkki tapaamiseen

Olemme Teamsin kautta tavoitettavissa klo 12:00-13:00 tästä linkistä.

Yhteystiedot

Rekrytointi/Birgitta Ala-Honkola

rekry.kuusiolinna@pihlajalinna.fi

040 6416796