[flexy_breadcrumb]

Kuusiolinna Terveys Oy

Kuusiolinna Terveys Oy

Kuusiolinna työpaikkana

Kuusiolinna Terveys on Kuusiokuntien ja Pihlajalinnan omistama yhteisyritys, joka tuottaa sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut Alavudella, Kuortaneella, Soinissa ja Ähtärissä. Kuusiolinna Terveydessä työskentelee lähes 1000 eri alojen ammattilaista terveyspalveluiden, hyvinvointi- ja sosiaalipalveluiden sekä ikäihmisten palveluiden parissa.

Töihin meille?

Haemme yksikköihimme sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia ja opiskelijoita eri pituisiin työsuhteisiin. Lähihoitajaopiskelijoilla on myös mahdollisuus suorittaa tutkinnonosa tai opinnot loppuun oppisopimuksella.

Meille kannattaa tulla töihin

· Saat työhön hyvän perehdytyksen, osaavan tiimin tuen ja mahdollisuuden oppia uutta.

· Olemme työnantajana joustava esimerkiksi työelämän ja perhe-elämän yhteensovittamisessa.

· Haluamme kehittää toimintaamme ja koulutamme henkilöstöämme vastaamaan sosiaali- ja terveysalan nykyhetken tarpeisiin.

· Meillä on vahva yhteistyö alueen ammatillisten oppilaitosten kanssa ja suhtaudumme myönteisesti oppisopimuskoulutukseen.

· Työskentelyämme ohjaavat Pihlajalinna-konsernin arvot: eettisyys, energisyys ja ennakkoluulottomuus.

· Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle heti laajan työterveyshuollon ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä ePassi-edun, kun työsuhde kestänyt yhdenjaksoisesti 6kk ajan.

· Tarjoamme tauolla kahvin/teen ja lisäksi työnantajalla on määräaikaisia kampanjatarjouksia työntekijälle eri yhteistyökumppaneiden kanssa.

Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan tai terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaan työyksiköstä riippuen.

Hakemukset ja lisätiedot avoinna oleviin työsuhteisiin löydät TE-palveluiden sivuilta tai voit täyttää avoimen hakemuksen kuusiolinna.fi-sivustolla työpaikat-osion kautta (linkki: https://www.kuusiolinna.fi/tyopaikat)

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä teamsin kautta tai soita p. 040 641 6796, niin kerron sinulle tehtävistä tarkemmin.

terveisin Anu Paalanen, rekry.kuusiolinna@pihlajalinna.fi

Linkki tapaamiseen

Olemme Teamsin kautta tavoitettavissa klo 9.00-11.00 ja klo 11.30-12.30 tästä linkistä.

Yhteystiedot

Anu Paalanen

rekry.kuusiolinna@pihlajalinna.fi

p. 040 641 6796,