1. Etusivu
  2. /
  3. Seinäjoen kaupunki – Kotihoito

Seinäjoen kaupunki / Kotihoito

Seinäjoen kaupunki / Kotihoito

Yrityksen esittely

Kotihoitopalveluja järjestetään pääosin ikäihmisille, jotka eivät selviydy kotona arkielämän toiminnoissa itsenäisesti eivätkä omaisten tuella tai muulla tavoin, sekä joiden hoito ja huolenpito vaativat erityistä ammattitaitoa. Palvelut on kohdistettu niille henkilöille, jotka tarvitsevat säännöllisesti hoitoa, huolenpitoa ja/tai sairaanhoidollista apua. Yksilöllinen hoito- ja kuntoutussuunnitelma laaditaan yhteistyössä asiakkaan ja hänen läheistensä kanssa. Suunnitelmassa sovitaan tarpeellisista palveluista ja tukitoimista kotona asumisen tukemiseksi.

Hoitajana osallistut asiakkaiden hoito- ja hoivatyön käytännön suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin. Kotihoidon työ toteutetaan tiimityönä omahoitajuuden periaatteita noudattaen. Työssä korostuu asiakkaan aktivoiminen omassa arjessa toimimiseen.

Seinäjoen kotihoito on jaettu maantieteellisesti neljään alueeseen, jotka ovat pohjoinen, itäinen, eteläinen ja kaakkoinen alue. Lisäksi kotihoidossa toimii varahenkilöstö, kotikuntoutustiimi, tukipalvelut ja psykiatrinen tiimi. Kotihoidon henkilökunta koostuu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisista.

Töihin meille?

Hei lähihoitaja, sairaan- ja terveydenhoitaja sekä alan opiskelija, tule tekemään kanssamme monipuolista ja vaihtelevaa työtä Seinäjoen kotihoitoon! Tarjolla on kesätyötä ja pidempiä sijaisuuksia kotihoidon eri alueilla. Mahdollisuus myös keikkatyöhön. Alla on lisätietoja avoimista tehtävistä sekä linkit Kuntarekryn hakuilmoituksiin ja -lomakkeisiin.

Haemme reippaita lähihoitajia eripituisiin sijaisuuksiin kotihoidon alueille. Voit olla jo valmis lähihoitaja, valmistumassa tai opintojen loppuvaiheessa. Työsuhteen kesto vaihtelee alueittain ja työnaloitus on sovittavissa.
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/lahihoitajia-kotihoidon-pohjoiselle-alueelle-357944/
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/lahihoitajia-kotihoidon-sijaisuuksiin-352370/

Kesäsijaisuuksiin haemme lähihoitajia tai loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijoita Eteläiselle ja Pohjoiselle alueelle. Meillä on tarjota sinulle työtä koko kesäksi tai halutessasi vain osaksi kesää. Työsuhteen aloitus ja kesto ovat sovittavissa.
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/hoitajan-kesasijaisuuksia-seinajoen-kotihoidossa-357761/

Lisäksi etsimme sairaanhoitajia ja terveydenhoitajia kotihoidon alueille eripituisiin sijaisuuksiin kesäksi 2021. Voit olla jo valmis sairaan- tai terveydenhoitaja tai -opiskelija (opintoja tulee olla suoritettuna vähintään 140 op). Työsuhteen aloitus ja kesto ovat sovittavissa.
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/sairaan-terveydenhoitajia-kotihoitoon-kesaksi-352947/

Työ kotihoidossa on liikkuvaa ja vaihtelevaa. Meillä pääset tekemään vastuullista ja itsenäistä työtä sekä kehittämään ammattitaitoasi. Jokainen työvuoro on erilainen ja työ on monipuolista. Odotamme sinulta vastuullista asennetta, organisointikykyä ja joustavuutta muuttuvissa tilanteissa sekä aitoa kiinnostusta vastata asiakkaiden tarpeisiin. Arvostamme innostunutta ja rohkeaa asennetta sekä hyviä yhteistyö- ja työelämätaitoja. Perehdytämme työntekijämme työtehtäviin ja tukenasi toimii alueen moniammatillinen tiimi.

Tervetuloa joukkoomme!

Mikäli kiinnostuksesi heräsi ja haluat meille töihin, lähetä hakemuksesi meille ylläolevien Kuntarekryn linkkien kautta tai sähköpostilla katri.koivulahti@seinajoki.fi
Tai ota yhteyttä ja kysy enemmän, lisätietoja antaa vastaava geronomi Katri Koivulahti, p. 050 464 2998.

Linkki tapaamiseen

Olemme Teamsin kautta tavoitettavissa 10.30-12.00 tästä linkistä.

Yhteystiedot

Vastaava geronomi Katri Koivulahti

katri.koivulahti@seinajoki.fi

p. 050 464 2998.